Sexy Alexandra

0 0 vote
Girl Rating

Klokka 20.00 vasket jeg meg. Jeg tok en klyster. Jeg la inn en kork i god størrelse, hvite tanga og en svart kappe dekket det hele fra toppen. Jeg sa til mannen min at jeg ville gå og lete etter eventyr i rumpa, kanskje han skjønte hva jeg vil. Jeg gikk ut på gaten og søkte etter noen som ville oppfylle mitt ønske. Jeg dro til nærmeste park. På en av benkene var det en kjekk fyr. Det var tydelig at han bare satt og hørte på musikk. Jeg satte meg på det motsatte og begynte å bla gjennom båndet på telefonen min. Etter 5 minutter spredte jeg beina rett foran ham, trusene mine var gjennomvåt av forventning. Han så på meg, så ned. Jeg byttet holdning og krysset beina, tilsynelatende hektet jeg ham fortsatt. Jeg har ikke bh. Derfor, ved å skyve kappen tilbake, viste han brystvorten. Fyren rødmet, men tilsynelatende skulle han ikke dra, han ville også spille spillet mitt. Det som nå trenger å gå videre til mer aktive handlinger. Da jeg nærmet meg ham, hvisket jeg at jeg ventet på ham på den andre siden av parken. Der begynte en skog, og om kvelden gikk ingen dit. Går mot skogen, løftet hun bunnen av kappen litt slik at en del av rumpa kunne sees. Da vi nådde slutten av parken, slapp vi å vente lenge. Han tok meg plutselig, slo meg i rumpa og sa i øret mitt at han ikke hadde sett en så attraktiv jente på lenge. Vi gikk dypere inn i skogen, jeg vendte meg mot ham og gravde i leppene mine. Jeg presset pannen mot buksa. Han tok den i baken og løp inn i en kork. Han forstod alt, og han ville vende rumpa mot ham, men jeg ga meg ikke, fra begynnelsen av trenger jeg å fukte penis. Jeg trakk ned buksene mine, jeg tok et sterkt medlem i munnen. Vanlige størrelser, det har vært mer i meg. Etter å ha smurt det grundig med spytt helt til basen, reiste jeg meg og snudde rumpa. Han tok ut kontakten, følte seg et kaldt øyeblikk, men pluggens plass ble umiddelbart tatt av penis. Straks kom inn i ballene og begynte å knulle meg. Ballene hans banket mot kjønnsleppene mine. Jeg masserte klitoris så jeg kom veldig raskt. Men etter min mening skulle jeg ikke gjøre dette. Nå. Han satte meg i kreft og kjørte enheten sin i rumpa. Og i det øyeblikket da sædene hans begynte å fylle tarmen min, ble jeg ferdig igjen. Han tok korken og dyttet den tilbake, men jævla den, den falt inne, han ble ikke overrasket og før medlemmet var slapp, dyttet den lenger inn i tarmen. Dette følte jeg for første gang, da kaldkork brøt igjennom ovenfor. Jeg rettet meg opp, trakk i trusa, fyren tok på seg buksene og gikk stille et sted. Bena nektet å gå etter 2 orgasmer. Jeg hørte et knitrende i nærheten. En eller annen fyr kom opp og sa at han hadde sett alt, og vil fortelle alle hva en hore jeg er. Jeg brydde meg faktisk ikke, men jeg bestemte meg for å spørre hva jeg skulle gjøre for å holde ham stille. Fyren krevde å gi ham en blowjob. Hvorfor ikke. Han tok av seg buksa, det var en liten kuk. Markørstørrelse. Jeg humret til og med. Men jeg har aldri sett så sparsomme. Den passet knapt i hånden min. Jeg tok den i munnen og begynte å suge den som en slikkepinne. Jeg var ferdig på bare 30 sekunder. Bare noen få dråper fløy inn i munnen min. Det var til og med på en eller annen måte ekkelt. Fyren dro raskt på buksene. Han sa at jeg var flott, og at jeg suger godt, som om han ikke en gang ville fortelle det til noen. Nå kan du dra hjem. Og på grunn av fortsatt skjelvende ben var jeg hjemme etter et par timer. Mannen min kom straks bort til meg og tok meg i rumpa, kjente analen, den var fortsatt åpen. Jeg la den på sengen og knullet. Skyver korken enda lenger. Denne gangen klarte jeg ikke å fullføre, hodet mitt var fortsatt opptatt av den fyren fra parken. Ektemannens sæd var nesten helt drenert. Jeg vasket og la meg. Om morgenen fant jeg ut at korken kom ut og stakk ut av rumpa. Jeg vil ha flere av disse bryterne, og nå drømmer jeg om samleie med 5 gutter. Hva mer kan en jente gjøre på 27.

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments