Sexy Arya

5 1 vote
Girl Rating

Neste morgen våknet jeg knapt, bena mine var vadte, og sengen var i min juice, foreldrene mine hadde ennå ikke kommet og jeg bestemte meg for å gjenta gårsdagens opplevelse med kjærtegnene i kroppen min, jeg trengte ikke engang å kle av meg, jeg sovnet straks etter orgasme i går. Hun nådde etter fitta og skjønte at hun var våt av bare tanker, det overrasket meg veldig, er jeg virkelig så pervers eller alle har det. Jeg begynte å kjærtegne fitta lett og spise all juice fra den, plutselig ble jeg avbrutt av en telefonsamtale fra en venn, jeg så opp fra fitta og tok telefonen. Hun beklaget at hun forlot dialogen i går, og begynte som vanlig å fortelle meg om kjæresten sin og hvordan han knullet henne. Jeg har hørt dette mer enn en gang, men nå ligger jeg naken og den ene hånden kjærtegner brystene og fitta. Hun beskrev veldig levende sex og alle følelsene hennes, hvordan han hamret munnen hans med sin ganske store pikk, hun sa til og med at hun gråt i det øyeblikket, da han åpnet rumpa i går, og pikken hans er 19 cm ganske stor for en smal rumpe, jeg sluttet ikke å onanere knapt holdt tilbake stønn, venninnen min sa at anal er det beste som skjedde med henne, og hun vil virkelig mer, hun klaget også på at han ikke laget henne kuni og at han dro i 2 uker og ikke visste hvordan hun skulle roe sulten hennes, hun sa at hun var misunnelig på meg at jeg fremdeles er uavhengig av penis, kjærtegnet jeg i sin tur bare fitta mi, som rant som en foss, og så sa jeg i en bølge av spenning: – Så hvis han ikke gjør deg kuni, la meg gjøre det, og du liker opplevelsen også? Etter disse ordene mine var jeg umiddelbart ferdig og klarte ikke å holde igjen et stønn, ropte inn i telefonen, venninnen min la ikke merke til eller savnet det, hun var stille i et par minutter. Da jeg flyttet litt fra orgasme, ønsket jeg å be om unnskyldning og si at jeg tullet, men vennen min lot meg ikke si noe: “Ok, du vil slikke meg til fyren kommer, bare adlyde meg, skjønner du? – Ja, selvfølgelig forstår jeg det. Jeg vet ikke hvorfor jeg ble enig, men jeg ønsket å stupe inn i verdenen av lyst og utroskap med hodet mitt, og som, hvis ikke en venn, kan hjelpe til med dette. Fra disse tankene var jeg sannsynligvis ferdig. – Så venter jeg på deg ren og med en lydig tunge hjemme i morgen, for hele natten. – Ok, jeg vil gjøre alt for deg … Jeg skjønte at karakteren min er ødelagt, og spenningen gjør meg lydig og ute av stand til å tenke, og hvis det var et ikke-skittent bomsmedlem ved siden av meg, ville jeg ha ham i hjel. Slutten av den andre delen, jeg håper du likte den, ikke bekymre deg, jeg er bi og i de neste delene vil det være pikk og fitte og strapons og alt annet, livet mitt er stormfullt og begynner. Jeg vil vente på kommentarene dine.

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments