Sexy Liliana

0 0 vote
Girl Rating

Hånden hennes griper umiddelbart midten av kofferten på den våte penis, øynene hennes ser fortsatt inn i min. Jeg føler meg ubeskrivelig lykke! Hvor mange ganger i drømmene mine har jeg forestilt meg noe slikt! Hun gjør to bevegelser med hånden opp og ned. Han vender blikket mot penis og stirrer på den i 15 sekunder, deretter setter den sakte, reiser seg og slikker dråpen væske som frigjøres på tuppen av penis med en tunge. Ytterligere tre sirkulære bevegelser av tungen på penisspissen, et spørrende blikk på meg. Jeg lukket øyelokkene halvt i lykke og nikket nesten umerkelig. Og så stuper hele penishodet ned i munnen hennes, en pause, utholdenhet i munnen hennes, tok ut, igjen i munnen hennes, en titt på meg, godkjenning, igjen hodet i munnen hennes, nå dypere, mer, mer, hyppige hodebevegelser opp og ned. Lykksalighet! Jeg vil ikke fullføre, en følelse av jevn velferd. Jeg legger hendene på hodet hennes. Jeg kjenner rytmen til bevegelsene hennes med et medlem og hender. Ubeskrivelig lykke! Jeg begynner å trykke litt på hodet for å flytte penis dypere inn i munnen hennes. Det gir etter! Oppstyret. I 5 minutter er penis i munnen hennes. Veldig dyp. Noen ganger på randen av kvelning. Slipp hendene mine. Jeg slutter å kontrollere hodet hennes. Han tar hodet ut av munnen og begynner å slikke fatet. Bra, men manipulering av hodet er mye finere! Gradvis går hun nedover og nedover og begynner å slikke testiklene. Samtidig er ansiktet hennes vendt opp, i øynene som ser inn i mitt – lykke og en slags valpevilje. Jeg kan knapt beherske meg. For ikke å bli ferdig. Jeg ser bort for å forlenge gleden. Jeg løfter venstre ben og legger det på kanten av karet. Det er liten tilgang til anusen min. Signal mottatt! Den fleksible tungen prøver å komme til det kjære hullet. Jeg hjelper ham: Jeg huk litt og legger benet bredere. Han er her! Gled deg igjen. Hvor hyggelig rykker han der! Jeg huk enda lavere, hjelper tungen. Og så snudde han seg fullstendig, jobbet aktivt frem og tilbake, mer og mer erobrende plass for seg selv. Jeg vil forbedre følelsene. Og nå er jeg allerede i ferd med å bli kreft, spre beina og bøye knærne. En skarp tunge flyr inn i anusen min som en pil, gjør sirkulære bevegelser der, flyr ut, flyr igjen, sirkulære bevegelser osv. Samtidig griper hånden hennes på penisakselen og begynner å rive den av. Fornemmelsene er ubeskrivelige! Fra disse manipulasjonene slapper anusen min av, øker i diameter, og følelsen av å manipulere tungen svekkes. Overraskende følte hun det! Og så, i stedet for en tunge, kjenner jeg fingeren komme inn i rumpa mi. Hei, vi var ikke enige om det! Jeg grøsser instinktivt og gjør et enkelt forsøk på å frigjøre meg. Den andre hånden hennes slipper penisen min og klapper lett på ryggen, og oppfordrer meg til å bøye meg og adlyde. Jeg tenker i to sekunder … og adlyder! I takknemlighet stikker hodet hennes mellom bena mine og prøver å ta tak i hodet på penis med leppene. Hun lykkes, men stillingen er veldig ubehagelig. Og i rumpa svever fingeren frem og tilbake, og med en veldig lang spiker. Medlem igjen i hånden hennes, og rumpa mi er allerede to av fingrene hennes. Ingen knullet meg sånn. Jeg vil ikke fullføre, rumpa verker, neglene mine er fortsatt skarpe. Hun tar opp tempoet. Jeg ser ikke ansiktet hennes, men jeg føler at noe må gjøres, ellers er det ikke kjent hvordan det vil ende. Og slik skjer det! Min penis er allerede forlatt, og det er allerede tre fingre i rumpa mi. Jeg stønner av smerte. Anus, jeg føler det er åpnet for vanære, bevegelsene akselererer. Jeg vil ikke bli ferdig i det hele tatt. Jeg prøver å frigjøre meg. Den andre hånden hennes trykker kraftig på ryggen min, og tillater ikke det. Hvor kom styrken fra i denne miniatyrorganismen. Dette er meg som blir knullet! Men jeg har ikke engang sett henne naken! I veldig lang tid. Det er bra at jeg nylig gikk på toalettet på en stor måte, ellers kan det være pinlig. Gradvis blir jeg enten vant til smertene, eller så forsvinner den. Fornemmelsene er stabilisert. Begynner å like det litt. Til slutt slapper jeg av og bøyer knærne enda mer og sprer bena. Jeg får det i sin helhet. Interessant. Hva vil hun oppnå? Jeg er allerede god! Plutselig slutter hun å jobbe med fingrene, tar dem ut av anusen og ser i noen sekunder på den stygge åpnede anusen min. Han sprer baken min med hendene sterkere og setter nesen inn i anusen, fryser der et sekund, og prøver deretter å knulle meg med nesen. Ubehagelig, nesen spretter ut av anusen. Og så flyr tungen hennes inn der og begynner å svinge seg der. Jeg lukter en liten lukt av avføring. Tilsynelatende smakte hun på det. Det varer i omtrent tre minutter. Jeg føler meg bra. Jeg frigjør meg selv, jeg ser på henne. Øynene hennes brenner, hun biter i munnen min med leppene, legger hånden i shortsen og begynner å onanere intenst. Jeg smaker avføringen i munnen. Penisen min gir, og på dette tidspunktet rykker hun krampaktig og ender kult.

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments